موج بارش‌ها از امشب در ۱۲ استان بارش شدید و رعدوبرق در راه است / تهران جمعه بارانی می‌شود نحوه پرداخت کارانه معلمان در مناطق خاص اعلام شد + جزییات پاییز پربارشی در راه است | آغاز بارش‌ها در شمال و غرب کشور جزئیات اجرای آیین‌نامه جذب استعداد‌های برتر در دانشگاه فرهنگیان / این افراد در آموزش و پرورش استخدام می‌شوند جاده چالوس یک‌طرفه شد واکنش وزیر آموزش و پرورش به استعفای معلمان دستگیری معاند مجازی در تهرانپارس/ انتشار اخبار کذب و مطالب تفرقه‌افکنانه اولین برف پاییزی در راه البرز مرکزی است/ ۶ استان در محاصره بارش‌های شدید سامانه بارشی تشدید می‌شود/۶ استان در آماده‌باش سیلابی قرار گرفتند مجوز کشتار و عرضه گوشت اسب و قاطر و الاغ صادر شد؟ سرشبکه معاملات فردایی و کاغذی با ۱۰ همدستش به دام افتاد/ گردش مالی ۲۴۰ هزار میلیاردی متهم ردیف اول موج بارشی جدید از ۷ مهر؛ کاهش دما در تهران و بارش در این مناطق انسداد هر دو باند تونل توحید از ساعت ۲۴ امشب الی ۵ صبح روز بعد وزارت بهداشت خط قرمز‌های لوازم آرایشی را اعلام کرد / ۴ ماده با محدودیت و ممنوعیت واکنش پلیس به ویدئوی جنجالی ضرب و شتم دو نوجوان توسط مأمور گشت در سنندج

ورود ۲۵۰۰ اتوبوس جدید به ناوگان پایتخت تا پایان سال

ورود ۲۵۰۰ اتوبوس جدید به ناوگان پایتخت تا پایان سال شهردار تهران از بازسازی ۵۰۰ دستگاه اتوبوس دوکابین تا پایان شهریورماه امسال خبر داد و گفت: برنامه ما ورود حداقل ۲ هزار و ۵۰۰ دستگاه اتوبوس به ناوگان حمل و نقل عمومی تهران است.
تاریخ انتشار: ۱۲:۱۵ - ۳۰ فروردين ۱۴۰۲ - 2023 April 19
کد خبر: ۱۸۰۴۲۶

به گزارش راهبرد معاصر، علیرضا زاکانی با اشاره به برنامه مدیریت شهری برای توسعه ناوگان حمل و نقل عمومی در سال جاری، اظهار کرد: ما امسال هم بازسازی و هم نوسازی ناوگان اتوبوسرانی را مورد توجه قرار داده‌ایم.

 

شهردار پایتخت با اعلام اینکه هدف‌گذاری ما برای نوسازی ۲ هزار دستگاه است که تا پایان سال تأمین خواهد شد، خاطرنشان کرد: ۵۰۰ دستگاه اتوبوس ۲ کابین نیز تا پایان شهریورماه بازسازی و به ناوگان اضافه خواهد شد.

 

وی با بیان اینکه تأمین ۲ هزار دستگاه اتوبوس از محل قرارداد با یکی از خودروسازان انجام می‌شود، تصریح کرد: هدف ما این است بتوانیم تا پایان سال حداقل ۲ هزار و ۵۰۰ دستگاه اتوبوس را به ناوگان حمل و نقل عمومی پایتخت اضافه کنیم.

 

زاکانی با اشاره به سهم وزارت کشور برای تأمین اتوبوس، اظهار کرد: وزارت کشور قدرالسهم تأمین ۵هزار دستگاه را پذیرفته که از محل قرارداد با یکی از شرکت‌های خودروسازی، ۲ هزار دستگاه اتوبوس پیش‌بینی شده و از این تعداد ۹۰۰ دستگاه به ناوگان حمل و نقل عمومی پایتخت اختصاص دارد که مطالبه ما این است سهم تهران از این اتوبوس‌ها افزایش پیدا کند.

 

شهردار تهران تأکید کرد: وزارت کشور با دیگر خودروسازان نیز قرارداد تأمین ۳ هزار دستگاه اتوبوس را منعقد کرده که تهران از این قراردادها نیز سهم خواهد داشت./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار